Thema Vakantie

Ik ga op reis en neem mee...

Maandag morgen had Rikki een koffer bij zich, want... Rikki wou op reis! Dus hielpen we hem bij de voorbereidingen van zijn reis: we bestudeerden de wereldbol en kozen samen een reisbestemming (het werd niets minder dan Zuid Afrika), boekten een vliegtuigticket voor Rikki en maakten samen zijn koffer klaar. Geen muts en sjaal meenemen hé Rikki!

Woensdag was het dan zover: we namen afscheid van Rikki en de juf bracht hem naar de luchthaven. "Dag Rikki, fijne vakantie!" klonk het al snel. Maar voor ons was het nog even geen vakantie, want het schoolfeest stond voor de deur! En wat deden onze kapoenen het goed! The Rolling Stones kregen er plots 20 nieuwe Mick Jaggers bij! winkcool En ook Rikki was apetrots (de juf stuurde hem, op aanvraag van de kleuters, een aantal foto's door van het schoolfeest).

Daarnaast vierden we ook de verjaardagen van Liam en Jacinto. Hieper-de-piep HOERA jongens!

De kleuters en Rikki hadden elkaar woensdag dan ook heel wat te vertellen toen ze elkaar terug zagen. En om al onze avonturen samen in glans af te sluiten, gingen we donderdag naar Tivoli in Mechelen. We hebben samen gelachen, gespeeld en vooral GENOTEN.

Een mooie afsluiter van een fantastisch schooljaar samen met Rikki!

Fijne vakantie allemaal!